Sun Kissed Jinga Me Milagro ( Jinga)
Fokker : Anita van den Broek (Me Milagro)
Vader : Francesco Bernoulli Catch My Bliss

Moeder : Just Fabulous Me Milagro
Geb. Datum : 22-05-2019
Land van herkomst : Nederland
Gebit : 6x6 Schaar melkgebit
PL : Vrij 0/0

 

Jinga is vanaf juni van mijn dochter (onder mijn toezicht) We gaan kijken hoe zij alles vind om het ook zelf te gaan doen maar dan heel kleinschalig.
Op 22 mei is Jinga bij ons geboren, uit voor mij een geweldige combinatie. Ik had geluk dat ik deze reu mocht gebruiken omdat dit zijn eerste pupjes zouden worden. Er waren 2 teefjes in het nest (eindelijk na veel reutjes) dus ik kon kiezen uit 2 meiden. Dat was best lastig ik ben een hele tijd voor haar zusje gegaan maar zag bij Jinga meer pit als jonge pup, wat je in een roedel best nodig hebt, en alles klopte gewoon aan het haar een mooi 6x6 melkgebitje, en al snel een gelsoten fontanel een mooie stevige bouw met mooie staartdracht.

Ik moet zeggen de pupjes uit dit nest waren echt een mega groot plezier, wat een lieve karakters en zo meegaand.

We gaan kijken wat de toekomst brengt met deze mooie rode dame!!


Winning Ticket Clear My Angels (Sterre)
Fokker : Petra & Rachel Rengers ( Clear My Angels)
Vader : BIS. JCH Misty Meadows Mad About You 

Moeder : Blue Surprise Clear My Angels
Geb.Datum 15-08-2019
Land van herkomst : Nederland
Gebit 6x6 :schaargebit
Pl : Vrij 0/0

Dit knappe meisje is op 19 november bij ons komen wonen, we kregen een lief en mooi aanbod van haar fokkers (van de kennel Clear My Angels) om haar samen te gaan doen. Ik hoefde hier geen seconde over na te denken want ik was al verliefd op alle pupjes uit het nest, we hadden per toeval al even haar halfzus Sita in ons huis gehad als logee en het hele gezin was verliefd op haar, en Sterre heeft dezelfde blik en heel veel dezelfde karakter trekjes dus blijer konden ze ons niet maken.
Sterre blijft dus ook eigendom van Petra en Rachel Rengers, maar ze woont gezellig hier
Het komt niet veel meer voor dat fokkers iets samen doen, maar het bewijs is er dat er nog steeds mensen zijn die elkaar iets gunnen, ik ben dankbaar met zulke mensen om mij heen.Put Your Eyes On Gina Me Milagro (Boxy)

Fokker : Me Milagro

Vader  : Misty Meadows Lone Ranger (Tommy) "Ned JK", "Belg. JK" "Benelux JW 2017" 

Moeder : Princess Aurora Catch My Bliss ( Lily)

Geb.Datum : 23-07-2020

Land van herkomst : Nederland

Gebit : 6x6 : schaargebit

PL : vrij 0/0

Boxy is hier geboren uit een combinatie van 2 honden vol met Italiaanse lijnen van Misty Meadows, dit nest is tot stand gekomen door een mooie samenwerking met Petra & Rachel Rengers van de kennel Clear My Angels. Beide waren we enorm benieuwd en wisten eigenlijk al wel dat dit echt perfect moest uitpakken. Beide kennels hebben dan ook iets aangehouden uit dit nest om weer mee verder te gaan. Inmiddels zijn beide teefjes ook getest en geheel patella vrij bevonden!!
We kijken uit naar een mooie toekomst met deze knappe meid.


Ice On A Blue Fairy Me Milagro (Sora)
Fokker : Me Milagro
Vader : You Know I'm A Superstar (James) 

Moeder : I'm Tinker Bell Mystic Miracle 
Geb.Datum 06-02-2021
Land van herkomst : Nederland
Gebit 6x6 :schaargebit
Pl : Vrij 0/0
2JCAC, 2CAC, Holland Cup Junior Winster, Crufts Kwalificatie, Beste teef, B.O.S

Sora is een hele leuke vrolijke maar ook best drukke hond ze is heel actief en gaat heel graag mee met lange wandelingen, ze is enorm sterk in karakter en weet wat ze wil (dat heeft ze wel een beetje van haar moeder), ze werkt heel graag voor je vooral als je iets lekker hebt. Sora heeft in die keren dat ze mee kon naar show echt al hele mooie resultaten gehaald, alleen doordat corona er weer tussen kwam lag dat weer stil, nu hopen we dat we nog haar laatste jeugdpunt kunnen gaan halen.


Jelly Belly Black Candy Me Milagro (Jelly)
Fokker : Me Milagro
Vader : Dancing Master Imhotep (Storm) 

Moeder : Snow Queen Me Milagro (Witje)
Geb.Datum 15-03-2021
Land van herkomst : Nederland
Gebit 6x4 :schaargebit
Pl : Vrij 0/0

Jelly is uit het 2 e nestje van Witje, hiervoor had Witje 1 nestje met 2 reutjes waarvan er ook 1 is hier blijven wonen (Vinnie)  en ook hij was vrij dus dit is de 2 e goede hond uit haar die hier is blijven wonen waar we mega blij mee zijn natuurlijk. 
Jelly is een fantastisch lief maar ook mooi hondje en ik zie zoveel terug in haar van mijn eerste lijnen waar ik mee begon, deze lijnen heb ik al meerdere generaties en ik ken ze echt door en door en dat is voor een fokker enorm fijn.


Full Of Pride Clear My Angels (Lientje)
Fokker : Petra & Rachel Rengers ( Clear My Angels)
Vader : BIS. JCH Misty Meadows Mad About You 

Moeder : Blue Surprise Clear My Angels
Geb.Datum 15-08-2019
Land van herkomst : Nederland
Gebit 6x6 :schaargebit
Pl : Vrij 0/0

Op 14 januari 2023 is deze enorme lieverd bij ons ingetrokken Zij is een zus van onze Sterre en heeft hetzelfde lieve en zachte karakter, we hebben samen in heel goed overleg beslist dat ze misschien zich net wat fijner zal voelen in mijn roedel, ze zal ook mede eigendom blijven van Petra & Rachel Rengers. We zijn allemaal enorm blij achteraf met deze beslissing want Lientje doet het hier enorm goed tussen onze andere hondjes ik ben dolgelukkig met dit meisje erbij 


Godiva Dark Chocolate Me Milagro (Diva)

Fokker : Me Milagro

Vader  : Exciting Future Clear My Angels ( Munja) 
World Winner "2017"

German champion, Dutch champion,German junior Champion, Belgium junior Champion , Luxemburg junior champion, Dutch junior ChampionAmsterdam junior Winner 2016, Junior Brabo winner 2016, VDH-Europa-Jugendsieger 2017, World winner and BOB world dogshow 2017, Crufts Qualification 2017 & 2018
Moeder : Princess Aurora Catch My Bliss ( Lily)

Geb.Datum : 06-02-2022

Land van herkomst : Nederland

Gebit : 6x6 : schaargebit

PL : 0/1

Diva is bij ons geboren en is een dochter van onze Lily en Munja een combinatie waar ik erg naar uit heb gekeken, dit omdat Lily wat meer terughoudend is en Munja een geweldige leuke attente en vriendelijke reu is, ze hebben elkaar dan ook geweldig aangevuld! Dit stukje geluk is weer mede te danken aan het samenwerken van 2 kennels, waar ik enorm blij mee ben.
Diva heeft heel veel karakter trekjes van haar vader dat is erg leuk om te zien, Diva is alleen wel echt een heel aanwezig hondje zowel in huis als op show en buiten etc, je zal haar niet snel voorbij kunnen lopen zonder dat ze opvalt. Op show is ze bijvoorbeeld wel is uit een hoge ren ontsnapt en liep ze ineens vrolijk door de hal heen, ook thuis vliegt ze van de 1 naar de andere kant en is altijd in de weer, we genieten echt enorm van haar door haar mega vrolijke karakter.


Fabulous Wanna Have Liva Me Milagro (Lexi)

Fokker : Me Milagro

Vader  : Like A Boss Vinnie Me Milagro

Moeder : June Duck Catch My Bliss

Geb.Datum : 30-10-2022

Land van herkomst : Nederland

Gebit : 6x6 : schaargebit

PL : 0/1

Lexi is hier geboren en vanaf het begin had ze al een heel eigen karakter wat nooit is veranderd, ze komt bij je als ze zelf wil en is altijd graag volop in de roedel aan het spelen. Met pupjes van de andere mama's spelen en ze verzorgen vind ze helemaal geweldig, ook zodra ze ouder worden en hier blijven wonen weet zij er wel echt een stevige actie in te houden.

We hebben al wat shows gelopen met haar elke keurmeester vond haar echt mega knap, alleen zij zelf vond het nou niet echt zo'n feest dat ze graag mee ging dus we hebben het even gepauzeerd, misschien proberen we het later gewoon nog is.