09-06-2024

Deze dag werd onze jonge Like A Boom Boom Girl Me Milagro (Yuma) Jeugdkampioen op haar net 10 maanden!

Uiteraard zijn we super trots op haar. Onze show avonturen zijn ook te volgen via de link shows op onze website.

Ze heeft op deze leeftijd al 2 volle CAC en 1 reserve binnen gesleept.

 


15-04-2024

Vandaag is onze geweldige reu Ollie Williams Gold Kopf jarig, nu hadden we gister op show al een geweldige dag met hem, hij haalde alles wat er gehaald kon worden.

Maar vandaag was onze mooiste cadeau, we gingen voor de officiële patella test en onze Ollie is helemaal vrij bevonden!! Wat een mega opluchting was dit weer we zijn zo blij met dit nieuws. buiten dat hij geweldig lief en mooi is zijn ook zijn knieën perfect

 


14-04-2024

We gingen met 4 honden naar show en alle 4 werden ze 1 e geplaatst en met 3 mochten we de erering in, wat een super dag!

Lees meer bij shows hierover

 


07-03-2024

Wat een geweldige dag was het voor ons vandaag, onze reu Justin was gekwalificeerd voor de Crufts in Birmingham Verenigd Koninkrijk.

Justin ging alvast vooruit per auto met Rachel en Petra en ik  gingen met het vliegtuig op en neer.

Deze show is 1 x per jaar voor alle honden die zich hebben gekwalificeerd en de ringen zijn vaak mega vol zo ook dit jaar, in Justin zijn ring waren er 21 kortharen ingeschreven vanuit alle landen.

En onze jongen deed het zo super goed hij heeft zich echt van zijn beste kant laten zien, dat werd beloond met een geweldige 5 e plaats en dat op de Crufts.

Rachel heeft hem perfect uitgebracht op deze mooie show!!

Ch. Just Go For It Clear My Angels (Justin)

 


07-02-2024

Vandaag kregen wij het certificaat binnen van onze reu Just Go For It Clear My Angels van de Wow competitie

#Nr. 1 meest winnende korthaar Chihuahua in Nederland

Uiteraard zijn we super trots op dit resultaat!

 


15-01-2024

Op 27 februari "2023" hebben we onze website vernieuwd en zijn we overgestapt naar een nieuwe provider.

Gister kregen we het leuke nieuws dat onze website een favoriet is en dat de 10.000 e bezoeker was geweest!! Super leuk dat zoveel mensen onze website bezoeken!!


22-12-2023

Winnaar WOW competitie "2023"

Zo aan het einde van het jaar hebben we de laatste shows gehad!
Wij kunnen terugkijken op een prachtig jaar met onze hondjes, maar vooral waarin onze reu
๐“™๐“พ๐“ผ๐“ฝ ๐“–๐“ธ ๐“•๐“ธ๐“ป ๐“˜๐“ฝ ๐“’๐“ต๐“ฎ๐“ช๐“ป ๐“œ๐”‚ ๐“๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ต๐“ผ zijn enorme best heeft gedaan, maar hij deed dit niet alleen! Het afgelopen jaar heeft hij zich goed bewezen samen met zijn vriendin Rachel Rengersโค
Ik kan zeggen dat ze samen een topteam zijn en dat hebben ze laten zien. Dit heeft ertoe geleid dat Justin, naast de andere titels die hij dit jaar heeft gewonnen, ook is geworden:
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ† DE MEEST WINNENDE KORTHAAR VAN "2023". in Nederland ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ†

Justin is gefokt door Petra & Rachel Rengers van Clear My Angels

Nederlands Kampioen 2023

 

Champion de Luxembourg de Beauté 2023

 

Holland Cup Winner

 

Jeugd Winner/Winster

 

Nederlands Jeugd Kampioen

 

Belgisch Jeugd Kampioen 2022

 

Internationaal kanpioen (pending)


19-08-2023

We hadden een super leuke dag bij het Hondenzwemvijver "Ut Poeleke"

Er was een kenneldag georganiseerd van "Clear My Angels" wat een super locatie was het voor alle hondjes, de baasjes konden lekker relaxen want de hondjes konden nergens ontsnappen, echt iets om vaker heen te gaan.

Onze hondjes hebben echt genoten vooral Oliie die bleef het water in gaan.

Hieronder enkele foto's

 

Holly

Ollie & Storm

Ollie

Ollie

Sita met daarnaast onze Lientje 

Holly

Onze Ollie aan het rennen erachter Djoya van Rachel en Petra

Onze mooie vent Justin

Ollie Williams Gold Kopf


Op 09-08-2023 heeft Chihuahua vereniging Nederland zijn 100 e lid mogen verwelkomen!

Wat een super mooi resultaat en wat zijn we trots, helemaal opgebouwd vanaf nul!

Uiteraard gaan we voor nog meer leden, dus heb je een chihuahua word dan lid van onze mooie rasvereniging....Ook als je niet fokt of shows loopt is dit een super leuke vereniging waar we van alles gaan organiseren voor alle baasjes en hun Chihuahua.

Klik op de foto voor meer informatie.

 


Woezel haar laatste pupjes zijn op 01-08-2023 geboren!

Wat zijn we super trots op dit mooie nest.

 


30-07-2023

Deze nacht kwam na lang wachten ons reutje Ollie Williams Gold Kopf  aan.

We hopen dat hij zo veel belovend doorgroeit en in alle gezondheid natuurlijk!

Zijn karakter is helemaal geweldig vanaf dat hij aankwam na zoveel uur reizen was hij gelijk heel relaxt.

Fokker; Tereza Hladikova

 


17-05-2023

In de nacht van 16 op 17 mei is onze kanjer Just Go For It Clear mij Angels (Justin) vertrokken naar Denemarken met Rachel en meer van haar hondjes.

Ze zullen daar het weekend aanwezig zijn op de European Dog Show Denemarken.

Ze hebben het enorm naar hun zin aan de foto's te zien.

 


20-03-2023

Eindelijk kunnen we het bekend maken!! Een nieuwe start wie helpt ons mee?

Hallo Beste Chihuahua liefhebbers! Wij willen aan jullie voorstellen een nieuwe rasvereniging CVN ‘Chihuahua Vereniging Nederland’ Deze rasvereniging staat voor alles wat met de Chihuahua te maken heeft. Wij willen samen met jullie een krachtige, gezellige en sfeervolle vereniging maken. Ons doel is deze vereniging aan te laten sluiten bij de Raad van Beheer, weer gaan organiseren van shows, wandelingen, opleidingen, lezingen en het delen van onze kennis en ervaringen met andere fokkers. De CVN heeft ook een super gaaf Magazine “ChiVaria" om de leden up to date te houden met van alles wat er gaande is in de Chihuahua wereld en de kynologie! Hier heeft de CVN natuurlijk wel uw hulp bij nodig! Word lid om de vereniging te steunen en er een mooie vereniging van te maken!

www.chihuahuaverenigingnederland.nl

Uiteraard hebben wij ook een Facebookpagina.

https://www.facebook.com/ChihuahuaVerenigingNL

 

 


18-03-2023

We hebben goed nieuws!!

Onze Princess Aurora Catch My Bliss (Lily) is drachtig van onze mooie Reu Just Go For It Clear My Angels dit word Lily haar laatste nestje, hierna word ze geholpen en blijft ze gezellig bij ons wonen. We kunnen niet wachten op deze mooie combinatie.

 


06-03-2023

Op deze dag is onze mooie nieuwe website online gegaan, wij zijn er super blij mee en we hopen uiteraard U ook.

De Pagina pups geboren is geüpdatet neem snel een kijkje


22-07-2022

Onze mooie man Just Go For It Clear My Angels was 20 juli jarig, en vandaag zijn we met hem naar de orthopeed geweest met weer een geweldige uitslag!!

Hij is patella vrij 0/0.  We zijn zijn fokkers Petra Rengers en Rachel Rengers enorm dankbaar voor deze mooie man en gaan voor een mooie toekomst!


20-07-2022
Eindelijk visitekaartjes gemaakt  ook gelijk voor gedrag hond natuurlijk, dus 2 kanten!


21-03-2022
Onze lieve Jelly Belly Black Candy Me Milagro was 15 maart alweer een jaar geworden, en vandaag had zij haar officiele patella test, het blijft altijd mega spannend maar ook Jelly is gelukkig weer geheel patella vrij!
We testen nu al vanaf 2010 en in het begin is het dan ook mega zwaar als je hondjes niet kan inzetten omdat je ze moet uitsluiten als ze wel een graad hebben die niet is toegestaan, maar uiteindelijk na jaren alleen maar goede honden inzetten merk je enorm verschil in de uitslagen en daar doe je het uiteindelijk voor.


08-02-2022
Vandaag is onze knappe Ice On a Blue Fairy Me Milagro (Sora) naar de orthopeed geweest, en we kunnen weer heel blij en vol trots mededelen dat ook zij geheel patella vrij 0/0 is, zij was op 6 februari 1 jaar geworden, jee dit was wel heel spannend aangezien Sora een mega grote stuiterbal is die over op en wild vanaf springt maar gelukkig zat het goed! Nu hopelijk nog wat geluk met shows vanwege corona zodat zij haar laatste punt kan halen voor haar jeugd titel.


Op 23-07-2021
Vandaag op haar verjaardag is onze knappe meid "Put Your Eyes On Gina Me Milagro ( Boxy)
officieel patella vrij getest, we zijn daar weer super blij mee zij komt uit een supermooie Italiaanse combinatie en nu kunnen wij ook haar gaan inzetten zodra zij oud genoeg is.


25-08-2020
Vandaag zijn we met onze Reu Like A Boss Vinnie Me Milagro & ons meisje Winning Ticket Clear My Angels "Sterre" naar Sleewijk geweest voor de officiele patella test, elke keer is het weer zenuwslopend al doe je nog zo je best het kan alsnog soms gebeuren. Maar uiteraard willen we alleen maar doorgaan met hondjes die geschikt zijn en wat waren we enorm blij toen we te horen kregen dat beide hondjes geheel patella vrij waren!
Vinnie is hier geboren vorig jaar, en Sterre hebben we van de kennel Clear My Angels uit Nijmegen, we zijn hun enorm dankbaar voor deze mooie dame in ons roedeltje het is echt op alle vlakken een enorme aanwinst.


28-05-2020
Super leuk we zijn een periode geleden geintervieuwd door M&MD
Ze vroegen informatie over ons geweldige ras De Chihuahua en hoe het hier ging, uiteindelijk hebben ze een paar pagina's geschreven over onze kennel Me Milagro en dit ras. Het is een leuk stuk geworden!


26-05-2020
Deze dag zijn we naar Anicura Rijswijk gegaan naar Erik Wouters voor een officiele patella test met onze Sun Kissed Jinga
Me Milagro, gelukkig was ook zij weer helemaal goed alles zat goed vast ze was dus patella vrij 0/0
We zijn weer super blij met deze mooie uitslag!


12-12-2019

Hadden we een afspraak in Hilversum bij het mediapark, ze zochten een hondje die op schoot kon voor opnames bij een kinderprogramma op zapp. Ik had voor de zekerheid 3 hondjes meegenomen zodat het zeker zou slagen Chico me oudere reu, Penny een jong maar heel rustig teefje en dan 1 van de jongste pupjes Vinnie. Er zijn er 2 gebruikt terwijl er 1 de bedoeling was maar ze vonden het zo leuk, en 2 in een lichte kleur dat was perfect.
Het word in januri uitgezonden, wanneer ik de datum heb zal ik het plaatsen.


Gewoon leuk nieuws over 1 van onze hondjes, zij was verhuisd als huishondje, maar helaas klikte het daar niet met het hondje van die mensen. Erna is zij naar Astrid en Bo gegaan die wilden wel eens gaan showen met haar en zie hieronder inmiddels het resultaat. Dit is altijd super leuk om te zien!
Blossom is een dochter uit de zus van onze Chico.


C.I.B CH, Multi CH Blossom In A Summer Haze Me Milagro "Blossom"
Breeder: Anita van den Broek
Owner: Astrid de Bruijne
Handler: Bo de Bruijne
(Handlingteam; Bo's Dream Team)


08-08-2018
Hondententoonstelling Rotterdam, vaak word er gezegd het is een naar of hard wereldje...maar ik denk maar zo je moet overal zelfs iets van maken
Deze foto hieronder van meerdere fokkers/showmensen en de keurmeester en ringmedewerker bewijst dat we.l We hebben vaak enorm gezellige dagen onderling met onze honden, dus zo kan het ook.


27-04-2018
We weten het al een goed weekje maar begin mei krijgen we gezinsuitbreiding in onze kennel, we kregen een geweldig aanbod die we niet konden af slaan.

Princess Aurora Catch My Bliss <3 Ik kon haar zusjes al die ik helemaal geweldig vond en ook aurora is een droom van een hond
Ik ben Maycke echt super dankbaar voor deze kans!

Uit deze geweldige combinatie:

INTERNATIONAL CHAMPION, NETHERLANDS CHAMPION, BELGIAN CHAMPION, GERMAN VDH CHAMPION, NETHERLANDS JUNIOR CHAMPION, VDH GERMAN JUNIOR CHAMPION, CROATIAN JUNIOR CHAMPION, BELGIUM JUNIOR CHAMPION, BUNDESSIEGER'16, BRABO JUNIOR WINNER'16, VDH- FRÜHJAHRS- JUGENDSIEGER’16, VDH- EUROPA JUGENDSIEGER'16, SAARLAND JUGENDSIEGER'16, BENELUX JUNIOR WINNER NL'16, BENELUX WINNER NL'16, CRUFTS QUALIFICATION'17, VDH- FRÜHJAHRSSIEGER'17, VDH- EUROPASIEGER'17, BENELUX WINNER NL'17, WINNER NL'17, BELGIAN WINNER'17, CRUFTS QUALIFICATION'18


16-10-2016
Hadden we een hele spannende dag, we waren uitgenodigd voor een live uitzending van Shownieuws XL op SBS6...
doordat Paris Hilton een enorm klein pupje had aangeschaft, en daar was een enorme ophef over, en of ik iets meer uitleg kon geven erover,
ik en mijn dochter Nikita zijn er heen gegaan met onze hondjes Sem de langhaar en Bandito onze korthaar pup.
We hebben een enorme leuke dag gehad, en vanwege de drukte zaten we in een kamer met Sonja Silva, Frans Duijts
en heel even Frank Visser...het grootste deel waren we met Sonja en haar gezin en het was zo gezellig en relaxt, ze waren gek van de hondjes en daardoor was het ook veel leuker geworden dat lange wachten met best veel spanningen voor iedereen vooral voor mij.


14-10-2015
Werd er een leuk artikel geplaatst over onze winkel "Beverly Hills Chihuahuashop" in Roelofarendsveen