Deze pagina hebben we gemaakt om de hondjes die klaar zijn met fokken en ons meerdere pupjes hebben gegeven waar we weer mee door kunnen/gaan aan jullie te laten zien. Zo kan je ook terug kijken wie oma en overgroot oma waren. We zijn super trots op deze lieverds en wat ze hebben betekent voor onze kennel!

Maar nu zijn deze lekker met pensioen.

Uiteraard zijn er meer hondjes met pensioen gegaan of overleden van ouderdom, maar de hondjes waar we het meeste nageslacht van hebben wil ik hier op deze pagina bijhouden.


Onze lieve Witje heeft haar laatste nestje inmiddels gehad, we hebben 2 mooie  kinderen uit haar waar we ook weer verder mee kunnen gelukkig Witje is een enorm stabiele en zachtaardige hond die nooit ziek is dus we zijn enorm blij met haar nageslacht, zij geniet nu van haar pensioen!!

Snow Queen Me Milagro (Witje)
Fokker : Me Milagro
Vader : Ned. jeugdkampioen Bandito De Petit Roi Mojito
Moeder : Just Fabulous Me Milagro
Geb.Datum : 30-09-2017
Land van herkomst : Nederland
Gebit : 6x4 Schaar
PL : 0/1
Onze Witje is hier geboren zij was een enorme verrassing zo wit als ze eruit kwam, mamma is sable en pappa een zwart/tan/wit reutje.

Ik was gelijk verliefd en wilde haar heel graag aanhouden. Witje is een heel vrolijk en lief hondje maar houdt echt totaal niet van showen, dat is haar ding niet.

Dat hebben we nu 1 x gedaan voor haar fokgeschikheidskeuring maar daar blijft het bij.

Witje heeft andere plannen voor zichzelf maar dat geeft niet want niet elke hond kan het showen leuk gaan vinden.

 


Onze lieve Lily heeft haar laatste nestje inmiddels gehad, we hebben 2 mooie dochters uit haar waar we ook weer verder mee kunnen gelukkig, zij geniet nu van haar pensioen!!

 

Princess Aurora Catch My Bliss (Lily)
Fokker : Maycke Jonkergouw (Catch My Bliss)
Vader : Mago Merlino Di San Gimignano ( Magic)

INTERNATIONAL CHAMPION, NETHERLANDS CHAMPION, BELGIAN CHAMPION, GERMAN VDH CHAMPION, NETHERLANDS JUNIOR CHAMPION, VDH GERMAN JUNIOR CHAMPION, CROATIAN JUNIOR CHAMPION, BELGIUM JUNIOR CHAMPION, BUNDESSIEGER'16, BRABO JUNIOR WINNER'16, VDH- FRÜHJAHRS- JUGENDSIEGER’16, VDH- EUROPA JUGENDSIEGER'16, SAARLAND JUGENDSIEGER'16, BENELUX JUNIOR WINNER NL'16, BENELUX WINNER NL'16, CRUFTS QUALIFICATION'17, VDH- FRÜHJAHRSSIEGER'17, VDH- EUROPASIEGER'17, BENELUX WINNER NL'17, WINNER NL'17, BELGIAN WINNER'17, CRUFTS QUALIFICATION'18, CRUFTS QUALIFICATION"19
Moeder : Calm Like A Bomb Mystic Miracle ( Bonnie)
Geb.Datum : 27-07-2016
Land van herkomst : Nederland
Gebit 6x6 :schaargebit
Pl : Vrij 0/0

 

Op 10 mei 2018 is dit mooie meisje in onze roedel gekomen, we wisten dat ze ouder was en dat het allemaal moest wennen, maar het ging boven verwachting goed, de roedel accepteerde haar direct en andersom ook dus dat was echt super fijn.
Ik ben enorm blij dat Maycke me benaderde of ik haar eventueel wilde overnemen, de combinatie waar ze uit komt vond ik al heel mooi, en zij zelf is ook een geweldig meisje, we hopen mooie jaren met haar tegemoet te gaan.

Wij zijn dankbaar dat Lily zo'n mooie aanwinst is geweest voor onze kennel, april 2023 had zij haar laatste nestje en gaat nu met pensioen ze blijft hier wel wonen bij haar mooie dochters, en ze zal dit jaar voor het eerst oma worden, ze is gek op pupjes en zo zal ze nog kunnen meegenieten. 

 


Onze lieve Woezel heeft haar laatste nestje gehad, we zijn blij met haar nakomelingen met de gekke streken van mama nu gaat ook zij genieten van haar pensioen!

I'm Tinker Bell Mystic Miracle ( Woezel)

Fokker : Michaela Babosova

Vader  : . ROSALAGO MM´S ZERO, C.I.B. HU GrandCH, SK & PL & HU & RS CH, SK Club CH, PL & HU & RO & RS JCH

Moeder :   A SNOW ANGEL MYSTIC MIRACLE C.I.B. GrandCH SK, SK & CZ & HU & SRB CH, SK Club CH, SK & HU JCH.

Geb.Datum : 22-01-2018

Land van herkomst : Slowakije

Gebit : 6x6 : schaargebit

PL : vrij 0/0
1 Res. CAC

Op 19 januari 2020 kreeg ik een telefoontje voor ik ging trainen, het ging over deze mooie dame en een aanbod, zoals sommige weten hebben we veel pech gehad met de laatste hondjes die we hadden aangeschaft ...dus ik zij eigenlijk ik bel je morgen terug met antwoord, maar een half uur later wist ik het al...ik ga het doen. Ik kon haar ook al vanaf pup en was altijd al gek van haar het karakter de bouw alles, het is gewoon een super mooie hond en dan ook nog uit geweldig mooie lijnen.
Haar vorige baasje heeft niet veel geshowd met haar, ik ga dat proberen op te pakken mocht ze het leuk vinden ga ik ermee door zo niet dan is het geen moeten en is het klaar!
In ieder geval genieten we nu al volop van haar geweldig mooie karakter ze past hier perfect tussen mijn andere hondjes, we hopen op een geweldige toekomst met haar.