Wij horen graag ook iets meer over U zelf, of u al een hondje heeft of u een huis met tuin heeft of een flat,

of U het als huishondje wilt of er iets mee wil gaan doen zoals showen of fokken.

Berichtjes met alleen wat is de prijs en zelfs ook zonder naam beantwoord ik niet, wij doen dit met hart en ziel en de hondjes zijn echt een onderdeel van het gezin. We zoeken dan ook baasjes die begrijpen dat het om een groot stuk liefde gaat en dat we ook graag weten waar onze harige kinders terecht komen!

Het valt steeds meer fokkers op dat zeker 80 % van de mensen om teefjes vragen, en als je bepaalde wensen hebt om te gaan fokken of je hebt al een teefje die niet geholpen is dan is het ook logisch. Maar het gebeurd juist ook heel vaak bij mensen die hun eerste hond aanschaffen..... ik hoor vaak ja een reu plast overal tegenaan en plast bij elk paaltje of hoekje, maar wie leert dat de hond aan?

Ik heb 2 reutjes, ik neem ze mee de straat uit waar gewoon niet geplast wordt, maar ik loop vanaf pup ook door tot het gras waar het wel mag en als ze klaar zijn ga ik weer door in een sneller tempo om lekker te wandelen dus dit deel leer je zelf aan of af!
Dan qua karakter is een reu vaak zachter en meer baas gericht een teefje kan ook erg nukkig zijn en word ook ieder half jaar loops dus moet vaak dan ook worden geholpen wat ook een flinke ingreep is.

Denk dus goed na als je jezelf op de wachtlijst zet want voor teefjes word het dalijk bij elke fokker dat het veel langer gaat duren voor je jouw pup hebt.

Momenteel is het een hype om hele jonge honden al te laten helpen, wij staan daar echt totaal niet achter omdat de hond alles nodig heeft om te groeien wat je blokkeert door het te laten helpen, er zitten vele risico's aan vast.... een hondje laten helpen is prima maar wel nadat het volgroeid is!
Wil je dit specifiek eerder dan plaats ik je niet als kandidaat voor 1 van onze pupjes en dan kan je beter naar een collega gaan die dat niet erg vindt!

Uiteraard als er een medische noodzaak is dan is het anders!!