Mocht je echt serieus op zoek zijn naar pupje is het altijd handig jezelf op de wachtlijst te laten zetten!!
 

Tansy kreeg op 19 juli 4 pupjes ( wat we nu pas een beetje kunnen vieren)

Ik wilde niet eerder een update geven omdat we best even een pittige periode hebben gehad, om een lang verhaal kort te maken Tansy is op 19 juli bevallen door middel van een keizersnede, helaas had zij (wat achteraf bleek) een nierbek ontsteking wat een dag voor haar keizersnede begon uit te werken, en zij werd dus goed ziek en werd daarom opgenomen en enkele dagen gespoeld na haar keizersnede, en ze kreeg de nodige medicatie om haar nieren weer goed te krijgen. Ze heeft echt heel zwaar gelegen en dat heeft wel een uitputtingsslag gegeven want alles draait verder wel door, ook haar pupjes moest ik overnemen ( wat ik uiteraard met liefde doe).

Inmiddels is zij weer thuis en gaan we goed vooruit en hebben de medicijnen en het spoelen goed aangeslagen, wat zijn we daar enorm dankbaar voor, we blijven voorlopig wel onder controle staan. We gaan nu in kleine stapjes vooruit met Tansy en ze gaat haar pupjes steeds meer zelf verzorgen.
Op haar verjaardag 24-7 kregen we opnieuw een bloedtest en gelukkig was alles terug zoals het hoorde te zijn, nu weer aansterken onze powerhond, wat zijn we ongelofelijk trots op haar hoe ze alles gedaan heeft!

Chihuahuakennel V.D Indira Hoeve 
&
Chihuhauakennel Me Milagro
Presenteren de prachige pupjes van Storm en Tansy
heart

Er komen zeker 3 teefjes beschikbaar en misschien 4 (maar daar denken we nog over na). Uiteraard gaan we dan eerst de lijst af met mensen die interesse hadden.

We weten nog niet precies welke er allemaal beschikbaar komen.
We hebben even wat tijd nodig!


http://ingrus.net/chihuahua/en/testmating/141071/102108Let Op !! Onderstaand nestje doe ik samen met vriendin/collega en krijgen dus Indira Hoeve erachter!!

Teefje 1 Dancing On My Own V.D Indira HoeveTeefje 2 Summer Dance V.D Indira HoeveTeefje 3 Ready To Dance V.D Indira HoeveTeefje 4 Dance To Victory
Misty Meadows Lone Ranger "Tommy"
Belgium junior Champion, Dutch junior Champion,Benelux jeugdwinner NL 2017
Eigenaren: Petra en Rachel Rengers van de kennel Clear My Angels

Princess Aurora Catch My Bliss "Lily"heart

Zijn op 23 Juli de trotse ouders geworden van 4 teefjes en 2 reutjes.

Lily heeft de bevalling enorm goed gedaan gelukkig na alles met Tansy daar waren we enorm blij mee.
Deze combinatie is voor ons een hele bijzondere combinatie waar we lang op gewacht hebben gezien de lijnen die beide hebben, en hun uiterlijk en karakter we hebben hier lang naar uitegekeken zowel ik als de eigenaren van de reu. We hebben hoge verwachtingen van deze pupjes, en er zal ook zeker een teefje hier blijven wonen en misschien wel 2 dat moeten we nog even aankijken hoe alles loopt.
We hebben ook echt even de tijd nodig omdat we voor show en onze kennel selecteren.
We gaan sowieso nu eerst even bijkomen van alles en wat tot rust komen met de moeders en de pupjes, en dan ga ik de lijst even af voor wat er beschikbaar gaat komen van beide dames.


http://ingrus.net/chihuahua/en/testmating/101277/102191Reutje licht sable Reu 2 donker sableKleinste Teefje Teefje 2 met 4 witte voetjesTeefje 3Teefje 4