heartOuders van de pupjesheart 
 


We zijn enorm blij op 22-12-2017 zijn er 3 pupjes geboren (1 Reutje en 2 teefjes) door middel van een keizersnede, ze is gelijk geholpen tijdens de keizersnede, dus nu gaat ze lekker genieten van haar pensioen en haar kinderen die hier zijn gebleven.

Mamma en pupjes maken het goed dankzij de super goede zorgen van Dierenziekenhuis Caressa in Amsterdam, waar ze altijd weer klaar staan met de beste artsen en assistentes, alleen de mamma moest wel even lekker bijkomen van alles maar was heel relaxt.

Wij zijn haar enorm dankbaar voor wat ze heeft toegevoegd aan onze kennel, er lopen hier 3 kinderen van haar en zijn erg gek op de kwaliteiten die ze doorgeeft, zowel in gezondheid als in karakter!
We kijken dan ook enorm uit om uit deze laatste combinatie een pupje aan te houden en toe te voegen aan onze roedel als alles goed gaat.
uiteindelijk zullen er 2 mogen verhuizen naar een gouden mandje!

26-01-2018
Ze zijn nu 5 weekjes en lopen overdag lekker in de ren in de woonkamer zodat ze alle geluiden etc meekrijgen en alles veel beter kunnen zien, ze zijn erg wijs voor hun leeftijd en hebben enorm leuke karaktertjes heerlijk speels en gek op mensenhanden.


Reutje: Live to Love Teddy Me Milagro (korthaar)
Gereserveerd!!Teefje: Peace And Love Tia Colada Me Milagro (korthaar)
GereserveerdTeefje: Keep Calm And Love Eboni Me Milagro Gereserveerd