Ik doe ook Prive lessen en gedragstherapie aan huis voor meer informatie, stuur mij een berichtje.
 
Ring/omgangstraining voor jong en oud & Diverse cursussen voor alle rassen jong & oud !!Behendigheid met kleine rassen

Al een aantal cursussen behendigheid zit erop, en wat hebben we plezier elke keer weer, onverwachts een groot succes voor de kleine rassen er was niet 1 hondje die niet leuk mee deed, geschikt voor angstige hondjes, onzekere hondjes, ideaal als ze teveel energie hebben of gewoon lekker bezig zijn samen!
Lijkt dit je leuk stuur mij dan een berichtje. kleine rassen


Vanaf januari 2016 geef ik (met al veel succes) een soort van ringtraining waarin we tegelijkertijd werken aan angstige hondjes of andere gedragsproblemen ,dus net iets anders dan normaal ...
In de lessen wordt uitsluitend op een positieve manier met de honden getraind. 


Het zal gecombineerd worden met andere extra oefeningen erbij wat jou en je hond zal helpen meer een team te worden,door mijn ervaringen door middel van mijn "Diploma Ethologie ,Kynologisch instructeur en probleembegeleiding hond zie ik punten die heel anders en veel leuker zouden moeten kunnen ,en dat wil ik dus gaan doen.
*alles zal een stapsgewijze opbouw zijn ,en doelen bereiken zonder angst en of agressie is het doel,minder stil staan en lekker bezig zijn met je hond,uiteraard ook geschikt voor pups.
Lijkt dit je leuk stuur mij dan een bericht,het is in Abbenes Hoofdweg 1704 (Tussen Leiden en Amsterdam in )

* Puppycursus/begeleiding
* Basiscursus
* Privéles
* Behendigheid/fun uur
* Probleembegeleiding hond(ook geschikt voor hondjes uit het buitenland)
* Ring/omgangstraining

Overzicht van mijn diploma's vind U hier 


http://www.chihuahuakennel-memilagro.nl/mijn-diplomas-papi…/

Wij hebben altijd de mogelijkheid om binnen te trainen ik beschik over een hal van 280 m2 , bij mooi weer kunnen we lekker buiten !
De hal betrekken wij vanaf begin April ,er word een keukentje en eigen wc in geplaatst,onze winkel zal achterin deze hal komen voor bezoekers...

www.hondenschool-dogsplace.nl