2 hondjes beschikbaar als herplaatser zie hieronder!! 

Zo heel af en toe zoeken wij een goed huisje voor een hondje die al iets ouder is door verschillende omstandigheden

Helaas kan je als fokker nooit alles zelf houden, dat zou niet goed gaan !

En natuurlijk blijven hier ook oudere hondjes wonen niet alles gaat zomaar weg...heart

Fokkers hoeven niet te reageren!!

Bij een collega/vriendin is een geweldig leuk en lief hondje beschikbaar het is geen pup van 9 weken maar al ietsje ouder vandaar dat ze hier staat.
Dit hondje is geboren op  02-03-2018 dus bijna 7 maandjes dus ook nog lekker jong, het voordeel is dat ze al netjes is opgevoed en klaar met enten.
Dit mooie meisje is gewend aan kinderen en andere honden loopt netjes mee aan het lijntje en is gek op wandelen.
Ze is mega enthousiast ze heeft een heerlijk karakter!
haar naam is May Duck Catch My Bliss op stamboom roepnaam is Aura
ze komt uit patella vrije ouders, en ook nog eens geweldige lijnen.

Dit hondje mankeert niet iets erg zodat het weg moet, maar als U meer informatie wilt over dit mooie meisje kunt U contact opnemen met
J. Van Breukelen 06-28587149


Hieronder een korthaar reutje beschikbaar uit mooie ouders en patella getest!
Goed huisje is heel belangrijk prijs 400,00 en dat is niet veel voor zo'n jonge hond met zo'n mooi stamboom.
Hieronder een kort verhaaltje van zijn baasje over hem, waar het op neer komt zijn huidige baasjes en dit hondje zijn niet de juiste match, ze voelt tijdens het uitlaten zichzelf heel erg bang en onzeker zodra er een grotere hond aankomt en dat neemt dit hondje over, waardoor beide veel spanning opbouwen en er totaal geen ontspanning meer aan is. Deze keuze is pijnlijk maar voor beide het beste.

Hij is geboren op 2 augustus 2017, niet gecastreerd, opgegroeid met katten, speels, lief in huis, en ook prima met bekende honden. Thuis is Morris een gemakkelijke, lieve en rustige hond.... buiten kan Morris nu erg veelspanning vertonen bij het zien van vooral grote (zwarte) honden of onverwacht persoon. Zijn aandacht is wel snel weer te krijgen en herstelt zich snel, dit heeft hij afgelopen 2-3 maanden al heel goed opgepakt. Sommige dagen als hij een hond ziet kijkt hij zelfs al meteen naar zijn begeleider omdat hij weet dat hij een mini beloninkje krijgt. 
We denken dat het eigenlijk vooral aan ons ligt. We hebben geen natuurlijk overwicht, niet duidelijk naar hem toe wat we bedoelen, niet consequent of zo. Nu ie bij vriendin Lonneke met 2 shelties is, gaat het een stuk beter met hem, ook naar andere honden buiten.


Bij interesse kunt u bellen met onderstaande nummers
Irmgard en George
tel 0623534904 of 0715130062.