Zo heel af en toe zoeken wij een goed huisje voor een hondje die al iets ouder is door verschillende omstandigheden

Helaas kan je als fokker nooit alles zelf houden, dat zou niet goed gaan !

En natuurlijk blijven hier ook oudere hondjes wonen niet alles gaat zomaar weg... Wij plaatsen hier ook hondjes voor goede betrouwbare collega's!


Wij hebben een langhaar reu ter beschikking van zo 4,5 maand oud hij was geimporteerd om onze roedel te versterken, maar helaas kwam hij al aan met een onderbeetje de fokker had 2 weken ervoor gecontroleerd maar helaas voordat hij hierheen kwam niet meer, het is minimaal echt mm werk en uiteraard zal hij hier geen last van krijgen, maar als fokker kan je hier niet mee verder en gezien zijn jonge leeftijd en lieve karakter is
terug sturen geen optie, het is een mega vriendelijk lief kereltje met zacht karakter is zindelijk en loopt netjes mee aan het lijntje. Hij kan heel goed opschieten met andere hondjes en autorijden is ook geen probleem.
Het is een gewone maat chihuahua dus geen heel kleintje. Zijn vacht is net gewisseld de puppyvacht is weg en nu zal zijn haar weer mooi aangroeien.
Hij is volledig klaar met enten inclusief de rabies. Bij serieuze intresse kunt U mij een berichtje sturen of bellen.
memilagro@ziggo.nl 06-40390481

heart
Er komt binnekort een korthaar teefje van 6 jaar beschikbaar, die wel met andere hondjes geplaatst kan worden maar niet bij heel veel, het is een hondje wat echt zal moeten wennen, maar eenmaal gewend is het een super hondje.
Waarom zij herplaatst word is omdat het voor haar gewoon te druk is geworden in de roedel sinds zij is geholpen, en zij graag meer aandacht heeft en dat ook verdiend. Ze is zindelijk gewend om buiten te wandelen en houd van lekker bij je liggen.
Zij is officieel patella vrij getest, ze is geholpen en haar gebit is gereinigd en er zijn tanden uitgehaald die een probleem zouden kunnen geven in de toekomst, zodat ze niet weer onder narcose moet.
Het is een kerngezond teefje die nooit wat bijzonders heeft gehad, dat mag nagevraagd worden bij mijn dierenarts uiteraard!
Er word voor haar een kleine vergoeding gevraagd, en uiterst betrouwbare mensen bekekend met kleine hondjes en uiteraard zoek ik mensen die haar de tijd willen geven.
Voor meer informatie en foto's kunt U mij even mailen
   memilagro@ziggo.nl of bellen 06-40390481


LET OP DEZE HONDJES ZIJN NIET VAN MIJ, MAAR VAN EEN COLLEGA!
VOOR MEER INFORMATIE;

Jenny & Johan Van Breukelen
Te Utrecht 
06-28587149

Email : 
jenny.vbreukelen@gmail.com


 

Ook deze onderstaande reu VAN BIJNA 2 JAAR daar word een huisje voor gezocht (bij mijn collega) daar is niks mis mee, maar vanwege inkrimpen van de reutjes in huis
Deze reu is gewoonweg echt geweldig in huis, buiten met andere mensen en kinderen!
Eeen lievere hond is er bijna niet. Deze reu is al officieel patella getest en vrij 0/0 en kost ook 750 euro.

VOOR MEER INFORMATIE OOK EVEN NAAR HET BOVENSTAANDE EMAIL OF TELEFOONNUMMER CONTACTEREN.!